Microdonacions

El projecte més solidari de Caprabo aconsegueix donar més de 7 milions de menjars a les entitats socials

Donem aliments a més de 1.100 llars en un any

Donem aliments a més de 1.100 llars en un any

Més info

Aportem 7 milions d’àpats per a bancs d’aliments

Més info

Estalviem 3.800 tones de CO2

Més info

El programa Microdonacions, en col·laboració amb la Fundació Banc dels Aliments, garanteix la donació diària de productes aptes per al consum a més de 200 ONG des de tots els supermercats Caprabo.

RSC

Responsabilitat Social Corporativa

Caprabo
 • Salut i benestar
 • Sostenibilitat i medi ambient
 • Acció social

El projecte solidari més important de Caprabo és la donació d'aliments a les persones més necessitades. Des de l'any 2010, a Caprabo duem a terme el programa de Microdonacions en col·laboració amb els Bancs d'Aliments. Diàriament, donem a les entitats socials productes no aptes per a la venda però sí per al consum.

Millorem la dieta amb productes frescos, refrigerats i congelats

El programa de Microdonacions preveu la donació de tots els aliments dels que disposem al supermercat per tal de garantir una dieta rica i variada per a les persones que reben els productes.

Fundació Banc dels Aliments

Col·laborem amb més de 200 entitats per ajudar a les persones més necessitades

Com funciona?

Tot el personal de Caprabo està implicat en aquest programa amb el qual ja hem donat més de 7 milions d'àpats als Bancs dels Aliments. Els aliments són recollits directament per les entitats beneficiàries dels Bancs d'Aliments al mateix supermercat, amb la periodicitat que millor s'adapta a les seves necessitats. Així, reduïm el temps d'entrega i facilitem el consum immediat, el que permet també l'aprofitament de productes frescos per cobrir tots els nutrients. Tot el procés segueix un protocol de bones pràctiques i de garantia de la seguretat alimentària.

Entitats beneficiàries
 • Caducitat

  L'entrega diària dels productes a les entitats socials permet que els més necessitats rebin aliments de tots els grups de nutrients abans de la seva data de caducitat.

 • Merma

  Els envasos que no estan en perfectes condicions no són aptes per a la venda al supermercat, però el producte és bo per al consum. Aquest projecte garanteix el seu aprofitament per qui més ho necessita.

 • Selecció

  Actualment, tots els supermercats Caprabo estan en contacte amb una entitat social propera en el marc del programa de Microdonacions.

 • Refrigerat

  Els productes refrigerats es conserven als nostres frigorífics per no trencar la cadena del fred fins al moment de la seva recollida.

 • No refrigerat

  Als magatzems de les nostres botigues guardem tots aquells productes, alimentaris o no alimentaris, que es donen als Bancs dels Aliments.

 • Entrega

  Són les mateixes entitats socials les que trien la freqüència de recollida dels productes. Així garantim que les persones reben tant productes frescos com congelats o conserves per tenir una dieta més rica.